2021 Boşanma davası ücreti

Eskişehir Avukat ve Hukuk Hizmetleri

Hukuk Bülteni

2021 Boşanma davası ücreti Eskişehir Hukuk Bülteni Avukatı tarafından | 15 Temmuz 2021 tarihinde yazıldı.

2021 Boşanma davası ücreti

Boşanma davası hakkında en sık sorulan sorulardan birisi de boşanma davası ücretlerinin ne olduğudur. Boşanma davası ücreti olarak;

  1. Boşanma davası için açılacak davada ödenmesi gereken harçlar ve mahkeme masraflarıdır.
  2. Boşanma davasında avukata ödenecek vekalet ücretidir.

Boşanma davası ücreti ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Avukat tutmadan boşanma davası açabilir miyim?

Ülkemizdeki kanunlara göre kişiler açacakları veya kendilerine karşı açılan davada avukat tutmak zorunda değildir. Ancak hak kaybına uğramamaları için her vatandaşımıza mutlaka bir avukattan hukuki yardım almalarını tavsiye ediyoruz.

Anlaşmalı boşanma davası nedir?

Anlaşmalı boşanma davası tarafların nafaka, tazminat, velayet gibi boşanmanın tüm sonuçları hakkında anlaşması halinde açılan davadır.

Anlaşmalı boşanma davası ne kadar sürer?

Anlaşmalı boşanma davası ortalama 1 hafta ile 1 ay arası sürmektedir.

Anlaşmalı boşanma davası avukat ücreti nedir?

Avukatlar, her yıl yayımlanan Avukatlık Asgari Ücret Tarifesinin altında olmamak kaydıyla vekalet ücreti almaktadır.

Saygılarımızla

Eskişehir Boşanma Avukatı Oğuz Özdemir 

Not: Bültenimizde yer verilen açıklamalar, ilgili mevzuat çerçevesinde konuyu genel hatlarıyla ele alır tarzda hazırlanmıştır. Size özel detaylı bilgi için büromuzla veya avukat bir meslektaşımız ile bağlantıya geçmenizi tavsiye ederiz. İletişim için tıklayınız.

Bu site sadece bilgilendirme amacıyla hazırlanmış olup, sitede yer alan bilgilendirmeler Türkiye Barolar Birliğinin ilgili düzenlemeleri uyarınca hazırlanmıştır.

 

 

Saygılarımızla
Avukat Oğuz Özdemir Hukuk ve Danışmanlık Bürosu

Not: Bültenimizde yer verilen açıklamalar, ilgili mevzuat çerçevesinde konuyu genel hatlarıyla ele alır tarzda Hukuk Bülteni kategorisinde yer alıp, Hukuk Bülteni Avukatı tarafından hazırlanmıştır. Size özel detaylı bilgi için büromuzla veya avukat bir meslektaşımız ile bağlantıya geçmenizi tavsiye ederiz. İletişim için tıklayınız.

Bu internet sitesindeki her türlü bilgi Eskişehir Barosuna kayıtlı Oğuz Özdemir Hukuk Bürosu tarafından yalnızca bilgilendirme amacıyla, Türkiye Barolar Birliği tarafından belirtilen ilgili düzenlemeleri uyarınca hazırlanmıştır.
Eskişehir Avukat ihtiyaçlarınız için bize ulaşarak hukuki sorunlarınız için destek alın. Avukat Eskişehir ve Çevre İllerde yaşayacağınız hukuki yardım ve ihtiyaçlarınızda, Eskişehir Avukat Oğuz Özdemir Hukuk Bürosu olarak Eskişehir Avukat ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.