Deport Kararına Nasıl İtiraz Ederim?

Eskişehir Avukat ve Hukuk Hizmetleri

Deport Kararına Nasıl İtiraz Ederim? Eskişehir Avukatı tarafından | 11 Şubat 2021 tarihinde yazıldı.

Deport Kararına Nasıl İtiraz Ederim?

Bugünkü makalemizde deport (sınır dışı) etme kararının ne olduğunu ve bu karara karşı nasıl itiraz edileceğini anlatacağız. Sınır dışı etme kararı Yabancılar ve Uluslararası koruma kanununda yer almaktadır. Makalemize ulaşmak için tıklayınız.

في مقال اليوم سنشرح ماهية قرار الترحيل وكيفية الطعن في هذا القرار. قرار الترحيل مشمول في قانون الحماية الدولية والأجانب

Sınır dışı etme kararı valilikçe alınmaktadır. Bu işlem valilik adına il göç idaresi tarafından yapılmaktadır. Sınır dışı etme kararının alma ve değerlendirilmesi 48 saati geçemez.

يتخذ الحاكم قرار الترحيل. يتم تنفيذ هذه العملية من قبل إدارة الهجرة الإقليمية نيابة عن الحاكم. لا يمكن أن يتجاوز قرار اتخاذ قرار الترحيل وتقييمه 48 ساعة.

بصفتنا المحامي OĞUZ ÖZDEMİR ، هناك
دعاوى قضائية رفعناها ضد ترحيل الأجانب.

تم إرسال قريبي إلى مركز الترحيل ، هل يمكنني الاستئناف؟

يمكن إرسال الأجانب الذين صدر قرار بترحيلهم إلى مركز الترحيل. الأجانب المرسلون إلى مركز الترحيل لهم الحق في استئناف هذا القرار. إذا كان لديك قريب في مركز الترحيل ، فننصحك بطلب المساعدة القانونية من محامٍ للاستئناف.

مع تحياتي شركة المحامي OĞUZ ÖZDEMİR للمحاماة والاستشارات   محام اسكيشهر

ملحوظة: تم إعداد التوضيحات في نشرتنا بطريقة تتناول الموضوع بعبارات عامة في إطار التشريعات ذات الصلة. نوصي بالاتصال بمكتبنا للحصول على معلومات مفصلة خاصة بك.

Saygılarımızla
Avukat Oğuz Özdemir Hukuk ve Danışmanlık Bürosu

Not: Bültenimizde yer verilen açıklamalar, ilgili mevzuat çerçevesinde konuyu genel hatlarıyla ele alır tarzda kategorisinde yer alıp, Avukatı tarafından hazırlanmıştır. Size özel detaylı bilgi için büromuzla veya avukat bir meslektaşımız ile bağlantıya geçmenizi tavsiye ederiz. İletişim için tıklayınız.

Bu internet sitesindeki her türlü bilgi Eskişehir Barosuna kayıtlı Oğuz Özdemir Hukuk Bürosu tarafından yalnızca bilgilendirme amacıyla, Türkiye Barolar Birliği tarafından belirtilen ilgili düzenlemeleri uyarınca hazırlanmıştır.
Eskişehir Avukat ihtiyaçlarınız için bize ulaşarak hukuki sorunlarınız için destek alın. Avukat Eskişehir ve Çevre İllerde yaşayacağınız hukuki yardım ve ihtiyaçlarınızda, Eskişehir Avukat Oğuz Özdemir Hukuk Bürosu olarak Eskişehir Avukat ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.