Trafik Kazası geçirdim tazminat alır mıyım

Eskişehir Avukat ve Hukuk Hizmetleri

Trafik Kazası geçirdim tazminat alır mıyım Eskişehir Avukatı tarafından | 28 Ağustos 2020 tarihinde yazıldı.

Trafik Kazası geçirdim tazminat alır mıyım

Trafik kazası sebebiyle maddi ve manevi tazminat talepli dava açılabilmektedir. Her trafik kazası yapanın tazminat alması mümkün değildir ancak şartların varlığı halinde tazminat alınabilir.  Trafik kazasında yaralanma meydana gelmiş ise yaralanan kişi şartların varlığı halinde maddi ve manevi tazminat davası açabilir.  Trafik kazası nedeniyle ağır bedensel zarar veya ölüm meydana gelmiş ise mağdurun yakınları tarafından manevi tazminat davası açılabilir. Yine ölümlü bir trafik kazası meydana gelmiş ise ölenin akrabaları maddi ve manevi tazminat davası açabilir.

Saygılarımızla
Avukat Oğuz Özdemir Hukuk ve Danışmanlık Bürosu

Not: Bültenimizde yer verilen açıklamalar, ilgili mevzuat çerçevesinde konuyu genel hatlarıyla ele alır tarzda kategorisinde yer alıp, Avukatı tarafından hazırlanmıştır. Size özel detaylı bilgi için büromuzla veya avukat bir meslektaşımız ile bağlantıya geçmenizi tavsiye ederiz. İletişim için tıklayınız.

Bu internet sitesindeki her türlü bilgi Eskişehir Barosuna kayıtlı Oğuz Özdemir Hukuk Bürosu tarafından yalnızca bilgilendirme amacıyla, Türkiye Barolar Birliği tarafından belirtilen ilgili düzenlemeleri uyarınca hazırlanmıştır.
Eskişehir Avukat ihtiyaçlarınız için bize ulaşarak hukuki sorunlarınız için destek alın. Avukat Eskişehir ve Çevre İllerde yaşayacağınız hukuki yardım ve ihtiyaçlarınızda, Eskişehir Avukat Oğuz Özdemir Hukuk Bürosu olarak Eskişehir Avukat ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.