Ödeme emrine nasıl itiraz edilir

Eskişehir Avukat ve Hukuk Hizmetleri

Ödeme emrine nasıl itiraz edilir Eskişehir Avukatı tarafından | 17 Haziran 2020 tarihinde yazıldı.

Ödeme emrine nasıl itiraz edilir

Ödeme emrini tebliğ aldıktan sonra 7 (yedi) gün içerisinde ödeme emrini gönderen icra dairesine itiraz edebilirsiniz. Ödeme emrine itiraz dilekçesinde olması gereken zorunlu unsurlar bulunmaktadır. Eskişehir icra avukatı olarak ödeme emrine itiraz konusunda müvekkillerimize hizmet vermekteyiz. Örneğin; Eskişehir icra dairelerinden gönderilen ödeme emrini alan kişi ödeme emrini gönderen icra dairesine itiraz etmelidir.

Saygılarımızla
Avukat Oğuz Özdemir Hukuk ve Danışmanlık Bürosu

Not: Bültenimizde yer verilen açıklamalar, ilgili mevzuat çerçevesinde konuyu genel hatlarıyla ele alır tarzda kategorisinde yer alıp, Avukatı tarafından hazırlanmıştır. Size özel detaylı bilgi için büromuzla veya avukat bir meslektaşımız ile bağlantıya geçmenizi tavsiye ederiz. İletişim için tıklayınız.

Bu internet sitesindeki her türlü bilgi Eskişehir Barosuna kayıtlı Oğuz Özdemir Hukuk Bürosu tarafından yalnızca bilgilendirme amacıyla, Türkiye Barolar Birliği tarafından belirtilen ilgili düzenlemeleri uyarınca hazırlanmıştır.
Eskişehir Avukat ihtiyaçlarınız için bize ulaşarak hukuki sorunlarınız için destek alın. Avukat Eskişehir ve Çevre İllerde yaşayacağınız hukuki yardım ve ihtiyaçlarınızda, Eskişehir Avukat Oğuz Özdemir Hukuk Bürosu olarak Eskişehir Avukat ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.