Uyuşturucu Kullanma ve Bulundurma Suçu

Eskişehir Avukat ve Hukuk Hizmetleri

Uyuşturucu Kullanma ve Bulundurma Suçu Eskişehir Avukatı tarafından | 2 Haziran 2021 tarihinde yazıldı.

Uyuşturucu Kullanma ve Bulundurma Suçu

Müvekkillerimize Eskişehir uyuşturucu avukatı olarak hizmet vermekteyiz. Uyuşturucu madde kullanma veya satma suçu ile ilgili makalemize  için tıklayınız.

Uyuşturucu veya uyarıcı maddeyi kişisel kullanım amacıyla satın alan, herhangi bir surette uyuşturucu maddeyi kabul eden ve kullanma amacıyla bulunduran kişi uyuşturucu madde kullanma veya bulundurma suçunu işlemiş olacaktır. Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alan, kabul eden veya bulunduran kişi hakkında suçun işlendiği yer Cumhuriyet savcısı tarafından kamu davasının açılmasının ertelenmesine karar verilir.

Saygılarımızla
Avukat Oğuz Özdemir Hukuk ve Danışmanlık Bürosu

Not: Bültenimizde yer verilen açıklamalar, ilgili mevzuat çerçevesinde konuyu genel hatlarıyla ele alır tarzda kategorisinde yer alıp, Avukatı tarafından hazırlanmıştır. Size özel detaylı bilgi için büromuzla veya avukat bir meslektaşımız ile bağlantıya geçmenizi tavsiye ederiz. İletişim için tıklayınız.

Bu internet sitesindeki her türlü bilgi Eskişehir Barosuna kayıtlı Oğuz Özdemir Hukuk Bürosu tarafından yalnızca bilgilendirme amacıyla, Türkiye Barolar Birliği tarafından belirtilen ilgili düzenlemeleri uyarınca hazırlanmıştır.
Eskişehir Avukat ihtiyaçlarınız için bize ulaşarak hukuki sorunlarınız için destek alın. Avukat Eskişehir ve Çevre İllerde yaşayacağınız hukuki yardım ve ihtiyaçlarınızda, Eskişehir Avukat Oğuz Özdemir Hukuk Bürosu olarak Eskişehir Avukat ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.